Referanser

Pål - Manstad

""Jeg ville engasjert Sander og Thomas 10 av 10 ganger. Helt fra vår første henvendelse til befaring, tilbud, aksept og trefelling ble det utvist stor grad av profesjonalitet. Gutta har tydelig stolthet for yrket sitt og har kunden i fokus ved raskt å svare ut spørsmål og informere kunden om planlegging og fremdrift. Vi var bortreist da jobben ble gjort, men ble godt informert underveis med beskjed om at «nå starter vi» og senere «jobben er ferdig, se vedlagte bilder». Våre trær lå pent og pyntelig på bakken, ferdig kvistet og kubbet da vi kom hjem, og digre stubber var flott frest bort til under bakkenivå.""

Thorbjørn - Drøbak

""Takk for vel utført jobb! Et lite skogholt felt til avtalt tid og pris, profesjonelle karer! Tomten ble plutselig dobbelt så stor""

Pål Anders - Moss

""Pent levert arbeid! To enorme trær ble felt på trygt vis til avtalt tid og pris. God kommunikasjon både før, underveis og etter. Hyggelig type atpåtil! Kan trygt anbefales.""

Renate - Moss

""Ryddig og flott utført jobb 🤗 til avtalt tid og pris. God dialog hele veien. Anbefales. Flinke gutter.""

Kathrine - Moss

""Imponerende arbeid. Utførte jobben til avtalt tid og pris.""

Rebekka - Skiptvet

""God kommunikasjon i forkant, og et godt stykke arbeid!! 5 trær i hagen borte.""

Per Egil - Moss/Dilling

""Fra vi tok kontakt til jobben var utført var det punktlighet, god informasjon/dialog og meget godt utført jobb av tre proffe menn. Vil helt klart bruke de igjen og anbefaler de på det sterkeste.""

Espen - Råde

""Profesjonell fra første kontakt og videre gjennom hele prosessen. Utrolig fornøyd med jobben som ble gjort og anbefaler Bjørnerås på det sterkeste!""

Se flere referanser på vår facebookside.